2014. június 1., vasárnap

Búcsú

Sziasztok! Elég nehéz megírni ezt a szöveget, mert iszonyatosan fog mindenki hiányozni, viszont muszáj. Senkit nem szerettem volna becsapni azzal a szöveggel, hogy: minden héten biztos lesz rész vagy amikor tudom hozom, mert ezek nem lennének igazak. Igen, amikor tudnám hoznám, de az mikor lenne? Két havonta körülbelül és én ezt nem szeretném. 
Szóval nagyon remélem, hogy mindenkinek tetszett a történet. Többen írtátok, hogy szeretnétek ha majd lenne másik blogom, de el kell titeket szomorítsalak, mert ilyen jellegű blogom nem hinném, hogy ebben vagy akár a következő évben lenne. Egyedül a nyáron lesz EZ a blogom lesz, remélem ezt is minél többen fogjátok látogatni. 
Így utólag szeretném veletek közölni, hogy úgy gondoltam, hogy valamikor készítek egy novellát a bloghoz, lezárásképpen, de nem olyan biztos még. 
Még csak annyit szeretnék, hogy remélem senki nem fogja elfelejteni Lurrí történetét, na meg Blogger Girl-t sem. Mindenki tényleg nagyon hiányozni fog és maga a történet is. Bevallom nagyon furcsa lesz az, hogy nem fogok mindennap fellépni ide, hogy elolvassam a kedves üzeneteket vagy írjam nektek az új részt. Volt, hogy azt gondoltam "jól van abba hagyom, ennek semmi értelme" de utána jöttek a kommentek és a facebook csoportban is a kedves olvasók és mindig lelket öntöttek belém.
Remélem mindenki megtalálja magának a megfelelő párt, akár Lucy Harryt avagy Harry Lucyt, ebben a történetben. 

Lezárásképpen a blogról JELENLEGI pár információ:













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése